Utbildning

Elektroniskt musikskapande för unga

Jag erbjuder inkluderande kurser och workshops i elektroniskt och digitalt musikskapande där deltagarna lär sig utforska ljud och musik förutsättningslöst, utan krav på förkunskaper inom traditionell musikteori/notläsning, teknik eller dyr utrustning. Låg tröskel är en självklarhet, och deltagandet ska drivas av intresse - inte förmåga. Jag eftersträvar en hög tillgänglighet i pedagogiken, där deltagare med olika språk, bakgrund och funktionsvariationer ska kunna delta på lika villkor.

Mina utbildningar utgår från deltagarnas intresse, nyfikenhet och egna kreativitet. Undervisningen ger eleverna tillgång till professionella tekniska resurser och grundläggande kunskaper inom ämnet.

boka en workshop

Kontakta mig på hans.jonsall@gmail.com och ange vilken aktivitet du är intresserad av så återkommer jag med offert och fler detaljer. Samtliga workshops och aktiviteter kan genomföras i ett helt vanligt klassrum.

workshop

ljudresan

Info om Ljudresan. Info om Ljudresan. Info om Ljudresan. Info om Ljudresan. Info om Ljudresan. Info om Ljudresan. Info om Ljudresan. Info om Ljudresan.

Praktiska förutsättningar: Golvyta minst 5x5 meter, mörkläggning, 2 stolar

Tidsåtgång: Aktiv workshop-tid 40 min. Förberedelse- och riggtid 2 tim.

workshop

synthverkstad

Info om workshop 2. Info om workshop 2. Info om workshop 2. Info om workshop 2. Info om workshop 2. Info om workshop 2. Info om workshop 2. Info om workshop 2.

Praktiska förutsättningar: Golvyta minst 5x5 meter, mörkläggning, 2 stolar

Tidsåtgång: Aktiv workshop-tid 40 min. Förberedelse- och riggtid 2 tim.

Utforskande i en kravlös miljö

Mina workshops ger möjlighet för fritt musik- och ljudskapande och utforskande för främst barn och unga i Norra Sverige. Målet är att tillgängliggöra elektronisk musik, ljudkonst och lekfullt utforskande av ljud i allmänhet. Med detta vill jag skapa möten och upplevelser över gränser och erbjuda ett sammanhang för skapande som annars inte erbjuds.

workshop

klangverkstad

Info info info...

workshop

Popup-studio

Info info info...

Skräddarsydda koncept & föreläsningar

Jag erbjuder även workshops och aktiviteter skräddarsydda efter era önskemål och er kursplan. Jag kan även hålla föreläsningar etc etc etc etc

kurser

kortkurser & terminskurser

  • Elektroniskt Musikskapande (basic)
  • Digital Musikproduktion (avancerad)
  • DJ-kurser (basic & avancerad)
  • Komposition och ljudkonst (basic & avancerad)

Boka kurs/workshop!

Kontakta mig på hans.jonsall@gmail.com och ange vilken aktivitet du är intresserad av så återkommer jag med offert och fler detaljer. Samtliga workshops och kurser kan genomföras i ett helt vanligt klassrum.