Kreativ och effektfull LOOPVERKSTAD!

kulturförbarnochunga-workshop

Den 16 maj var det dags för den tredje och sista workshoppen för denna termin på kulturskolan i Jokkmokk, nämligen LOOPVERKSTAD! Den här gången laborerade vi med tekniker och metoder för att arbeta kreativt och musikaliskt med inspelat ljud genom loopar, manipulation och elektroniska effekter. Under workshopen utforskade vi hur mikrofonen tillsammans med datorn kan användas som ett fullfjädrat instrument. Mycket roligt och inspirerande. Jag ser framemot att komma tillbaka till denna engagerade kulturskola! Tack till kulturskolan i Jokkmokk och tack till alla engagerade workshop-deltagare. Vi ses snart igen!

Följ mig gärna på Instagram för att få mer inblick i mitt arbete: https://www.instagram.com/joncellproductions?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==

Vill du också ha en spännande workshop med fokus på ljud på din verksamhet, eller vill du bolla dina idéer för ett längre samarbete med Joncell Productions? Varmt välkommen att kontakta mig på hans.jonsall@gmail.com